Mister Cartridge

Tijdlijn Mister Cartridge

Wie is Mister Cartridge?

Mister Cartridge heeft jarenlange ervaring op het gebied in- en verkoop van inkt- en tonercartridges en klein ICT materiaal.

Het begon allemaal in 1998 als één van de eerste inzamelaars van lege toner- en inktcartidges in Nederland. Om het bestaande netwerk breder van dienst te kunnen zijn, hebben we in de loop der jaren parallel aan dit leeggoedconcept meerdere concepten op het gebied van inkt en toner ontwikkeld.

Bij de ontwikkeling van deze concepten hebben we ons vooral gefocust op de ‘eindgebruiker’ en op de meerwaarde die wij kunnen hebben bij het genereren van extra inkomsten voor Verenigingen en Stichtingen. Win-Win sponsoring dus!

Wat doet Mister Cartridge?

TonerAankoop
Ten eerste koopt Mister Cartridge/TonerAankoop overtollige originele toners en cartridges aan tegen markt conforme prijzen. Dit zijn vaak toners die door bijvoorbeeld een printerwissel, verkeerde bestelling of een aflopend contract, op de plank zijn blijven liggen. Onze leveranciers zijn vooral bedrijven, particulieren en kantoorvak-handelaren. Ga naar onze innovatie website en zie binnen enkele momenten wat uw overtollige toners nog waard zijn. Bij akkoord kunt u de order gelijk bevestigen en zullen we zorgdragen voor een vlotte afhandeling.

www.toneraankoop.nl
www.tonerinkoop.nl

Originele Toners Verkoop
Bedrijven en particulieren die hun printkwaliteit optimaal willen houden en dus originele toners en inktcartridges gebruiken zijn bij Mister Cartridge/Originele Toners Verkoop aan het goede adres. Mister Cartridge is in de positie om tegen zeer scherpe prijzen (goedkoper dan de marktleiders) originele printerbenodigdheden aan te bieden. De prijs die wij kunnen aanbieden is het gevolg van het succes van ons TonerAankoop-concept. Middels dit concept kopen wij overtollige originele toners in die bij bedrijven door bijvoorbeeld een printerwissel, verkeerde bestelling of een aflopend van contract op de plank zijn blijven liggen. Na aankoop brengen wij vervolgens dit ‘afval’ tegen super scherpe prijzen weer op de markt!

www.origineletoners.nl

Waarom origineletoner.nl?
• 100% originele kwaliteit
• 2 jaar garantie
• Gegarandeerd Beste prijs
• Snelle levering
• Persoonlijk contact

EuroCartridge Nederland; De goedkoopste compatible toners!
Verder bestaat onze internationale activiteit, voortkomend uit de vroegere inzameling van lege cartridges, uit het aanbieden van hoogwaardige compatible inkt en tonercartridges aan bedrijven, overheid, scholen, verenigingen en particulieren. Door de technologische ontwikkelingen de laatste jaren benadert de kwaliteit van onze compatible toners die van de originele merk toners, echter moeten we eerlijk blijven dat uitval blijft bestaan. De aankoopprijs van onze inkt- en tonercartridges ligt echter tot de helft lager dan het originele product. Wij willen de klant een eerlijk product aanbieden tegen een eerlijke prijs. Probeer en ervaar!

www.eurocartridge.nl

Anno 2015 beschikt Mister Cartridge/EuroCartridge over een internationale klantenkring die de kwaliteit van de producten weet te waarderen. Ze kunnen steeds genieten van een snelle levering met garantie, een goede aftersales en aantrekkelijke acties.

Win-Win sponsoring/Samenwerkingsklik
Win-Win sponsoring bevat twee concepten die voor u als vereniging of stichting interessant zijn bij het genereren van structureel extra inkomsten. Maak gebruik van de ervaring van Mister Cartridge en doe mee aan ons win-win sponsoring project.
Onze reeds lopende projecten tonen aan dat beide concepten, bij gerichte marketing, na enkele maanden de vereniging structureel extra inkomsten oplevert, terwijl de investering nihil is. Waarom zou u deze kans laten lopen? Alle beetjes helpen, toch?

www.samenwerkingsklik.nl

Inzameling Klein ICT materiaal
Tenslotte richt Mister Cartridge zich nog op het inzamelen van overtollig klein ICT materiaal.
Door verscherpte Europese richtlijnen moet Nederland de komende jaren veel meer afgedankt klein ICT-materiaal verantwoorden. Vanaf 2019 ligt er een eis dat Nederland 85% van al het vrijkomende e-waste verantwoordt. Mister Cartridge draagt bij aan het realiseren van deze doelstelling. ‘Recycling is a family thing!’ Er ligt bij bedrijven en mensen thuis méér afgedankt klein ICT materiaal dan u denkt. ook een inzamelbox voor klein-ict materiaal ontvangen?

Recycling klein ICT